Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 10g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai2.7g10kcal0.1g0.9g0.7g0.1g
Siirappi, tumma0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g28kcal0.4g3g1.6g0.6g
Valittu annoskoko13g14kcal0.2g1.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.1g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g109kcal1.5g11.5g6.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903