Makaronilaatikko

1 ps (400 g)
Pirkka makaroneja
1 rs (400 g)
Pirkka naudan jauhelihaa
1
sipuli
3/4 tl
suolaa
3/4 tl
mustapippuria
1/4 tl
maustepippuria
2 tl
basilikaa
2 tl
timjamia

Munamaito

2
kananmunaa
7 dl
Pirkka kevytmaitoa
1 tl
suolaa

1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan, noin 8 minuuttia.

Valuta makaronit.

2. Hienonna sipuli.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää sipulit jauhelihan joukkoon.

Mausta seos suolalla, musta- ja maustepippurilla, basilikalla sekä timjamilla.

Kaada jauhelihaseos ja makaronit isoon voideltuun vuokaan (tilavuus noin 3 l).
3. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 3.1g3kcal0.1g0.6g0g0g
Jauhelihakastike, tomaattinen, naudanliha 17 %, suurustamaton 3.1g4.6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g23kcal1.6g2g1g0g
Valittu annoskoko13g12kcal0.8g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g89kcal6.2g7.7g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446749