Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g3.1g3.1kcal0.6g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni3.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1.6g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g23kcal1.6g1g1.6g0g
Valittu annoskoko13g11kcal0.8g0.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g86kcal6.1g3.8g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522