Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Selleri, annos 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Herne 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal0g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal0g6.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282644