Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.2g1.7kcal0g0.3g0g0g
Linssi-punainen (raaka)1.3g4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.2g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g13kcal0.6g2g0g0.2g
Valittu annoskoko13g7kcal0.3g1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g51kcal2.3g7.7g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741