Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g6g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 5.5g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.8g0.1kcal0g0g0g0.7g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g38kcal2.8g0.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko13g19kcal1.4g0.2g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.7g0.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g146kcal10.7g1.5g9.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609