Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green2.1g6.7kcal0.5g1g0g0.2g
Vesi8.5g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal1g2.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko13g10kcal0.5g1.1g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g8.5g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442