Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 1.2g4.4kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g55kcal1.2g5.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko13g27kcal0.6g2.9g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal0.3g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g208kcal4.5g22g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475