Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g8.8g5.3kcal0.9g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.1g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g29kcal3g3.2g0.6g0.6g
Valittu annoskoko13g15kcal1.5g1.6g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.8g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g112kcal11.5g12.3g2.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292