Hernekeittopato

Suolaa, meiramia 2tl, sinappia ja jauheliha maustetaan paistettaessa.

Vettä laitetaan n. 1litra enemmemmän mitä ohjeessa lukee mutta kun sitä haihtuu keitettäessä niin se vähennetään ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3350 grammaa

Pato
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 2.5g7.7kcal0.5g1.2g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g21kcal1.6g2.4g0.4g0.6g
Valittu annoskoko13g10kcal0.8g1.2g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal6.1g9.2g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249758