Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Viinietikka balsami1.4g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Silakkafilee 8.2g12kcal1.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g79kcal2.6g1.4g6.8g0g
Valittu annoskoko13g40kcal1.3g0.7g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.7g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g302kcal9.9g5.3g26g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794