Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g49kcal3.4g1.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko13g25kcal1.7g0.8g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.9g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g186kcal12.9g6.1g12.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745