Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)2.6g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)4.2g15kcal1.2g0g1.1g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.3g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Pekoni rasvainen 1g3.9kcal0.1g0g0.4g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g2.1g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)0.8g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g60kcal4.8g0.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko13g30kcal2.4g0.1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g15kcal1.2g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g231kcal18.3g0.8g16g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842