Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Pellavansiemenöljy3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g1.6g1.2kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 6.9g1.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g89kcal0g0g9.6g0g
Valittu annoskoko13g44kcal0g0g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g22kcal0g0g2.4g0g
Arvot/100g100g336kcal0g0g36.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233