Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g1.4g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.6g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Spagetti 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g30kcal1.4g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko13g15kcal0.7g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g113kcal5.3g9.2g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304