Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g3.1g6.8kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.2kcal0.5g0g0.3g0g
Salsa medium (Rainbow)2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman2.5g5kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g35kcal2.8g3g1.4g0.6g
Valittu annoskoko13g18kcal1.4g1.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g134kcal10.7g11.5g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225