Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 8.8g28kcal2.3g0g2.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g0.6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g1.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g75kcal5.6g1.6g5g0g
Valittu annoskoko13g37kcal2.8g0.8g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.4g0.4g1.3g0g
Arvot/100g100g283kcal21.2g6.1g18.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658