Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g13kcal1.4g0g0.8g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.2g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)0.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g36kcal3.4g1g2g0g
Valittu annoskoko13g18kcal1.7g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.9g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g138kcal13g3.8g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905