Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2g14kcal0g0g1.6g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g2g10kcal0.1g1.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g92kcal1.4g10.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko13g46kcal0.7g5.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g23kcal0.4g2.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g348kcal5.3g40.9g17.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594