Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Taloussuklaa, Fazer2.7g14kcal0.1g1.5g0.8g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.1g6.1kcal0.1g0.6g0.4g0g
Vispikerma Flora 20%4.8g11kcal0.1g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g74kcal1.8g4.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko13g37kcal0.9g2.3g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal0.5g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g283kcal6.9g17.6g20.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452