Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)1g0.6kcal0.2g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g11kcal0.8g0.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko13g6kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3.1g2.3g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536