Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton7.5g8kcal1.7g0g0.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)3.8g5.6kcal0.6g0.2g0.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.6g4kcal0g0g0.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.8g3.2kcal0.2g0g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g42kcal5g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko13g21kcal2.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g158kcal18.9g1.5g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375153