Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g9kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.3g2.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374