Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 2.6g4.1kcal0.3g0.1g0.3g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%2.2g2.9kcal0.1g0g0.3g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g19kcal0.8g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g71kcal3g3g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609