ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi3.9g5.3kcal0.8g0g0.2g0g
Amerikan pekoni 1viipale0.8g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g1.2g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g27kcal2g2.4g0.8g0g
Valittu annoskoko13g14kcal1g1.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.5g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal7.6g9.2g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399