Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkku 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g2.9g5.5kcal0.7g0g0.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g21kcal1.8g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko13g10kcal0.9g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.5g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g79kcal6.9g3.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340