Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 1.2g7.2kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Hasselpähkinä 0.9g5.7kcal0.1g0g0.5g0.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1g6.9kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Puolukka 3.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 2.4g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g70kcal1.6g1g6.4g0.8g
Valittu annoskoko13g35kcal0.8g0.5g3.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.4g0.3g1.6g0.2g
Arvot/100g100g265kcal6.1g3.8g24.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514