Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)5.5g6.1kcal0.7g0.1g0.3g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Porkkana, keitetty, suolaa 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g19kcal1.6g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko13g9kcal0.8g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.4g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g70kcal6g5.3g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201