Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 2.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Karpalo 2.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow1.3g4.5kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g13kcal0.4g2.4g0g0.4g
Valittu annoskoko13g6kcal0.2g1.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.1g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832