Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.9g1.2kcal0g0g0.1g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl2.2g12kcal0.6g0.3g0.9g0.3g
Vehnälese 0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.5g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.3g0kcal0g0g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g77kcal5g1g5.8g2.4g
Valittu annoskoko13g38kcal2.5g0.5g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna7g19kcal1.3g0.3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g290kcal18.9g3.8g22g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320