Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2.3g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g10kcal1g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko13g5kcal0.5g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.3g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g40kcal3.8g3.1g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280