Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)2.1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.5g0.3kcal0g0g0.1g0g
Taloussuklaa, Fazer2.4g12kcal0.1g1.3g0.7g0.1g
Vispikerma Flora 20%5.9g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Marianne suklaarakeet1.8g8.4kcal0g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g71kcal1.2g5.6g5g0.2g
Valittu annoskoko13g36kcal0.6g2.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g18kcal0.3g1.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g267kcal4.5g21.1g18.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410