JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g8.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g3.4g3kcal0.2g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g16kcal0.6g2.8g0g0.2g
Valittu annoskoko13g8kcal0.3g1.4g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.3g10.8g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382