Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Raparperi 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g10kcal0g2.2g0g0g
Valittu annoskoko13g5kcal0g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0g0.6g0g0g
Arvot/100g100g39kcal0g8.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516