Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g11g17kcal2.3g0g0.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal4.6g1g1.6g0.2g
Valittu annoskoko13g20kcal2.3g0.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal1.2g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.2g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449