Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g0.8g4.8kcal0g0g0.5g0g
Liivate 0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g1g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0g0.1kcal0g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa2.1g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)2.1g3.3kcal0.1g0.3g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g2.1g9kcal0.1g1.4g0.4g0.1g
Maitorahka, Valio, 0,32.6g1.7kcal0.3g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.6g8.3kcal0.1g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g63kcal1.8g6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko13g31kcal0.9g3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g16kcal0.5g1.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g235kcal6.8g22.6g12.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122794