Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.6g2.7kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Soijajauho rasvainen 0.5g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 4.4g17kcal1.2g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g54kcal4.4g1.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko13g27kcal2.2g0.6g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g14kcal1.1g0.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g204kcal16.5g4.5g12.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595