Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3.1g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g29kcal2.6g1g1.6g0g
Valittu annoskoko13g15kcal1.3g0.5g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g111kcal9.8g3.8g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235