Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g2.1g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Juuriselleri 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 2.1g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Fenkoli, annos 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g2.1g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g15kcal0.6g2.6g0.2g0.6g
Valittu annoskoko13g8kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal2.2g9.7g0.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840