Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 9g60kcal1.3g0.3g5.7g1.6g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.6g1.4kcal0g0.3g0g0.2g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g2g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g136kcal2.6g4.2g11.4g3.6g
Valittu annoskoko13g68kcal1.3g2.1g5.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna7g34kcal0.7g1.1g2.9g0.9g
Arvot/100g100g515kcal9.8g15.9g43.2g13.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195