Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)8.8g64kcal0g0g7.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 2.5g7.2kcal0.4g0g0.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g142kcal0.8g0.2g15.4g0g
Valittu annoskoko13g71kcal0.4g0.1g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g36kcal0.2g0.1g3.9g0g
Arvot/100g100g539kcal3g0.8g58.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435