TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.3g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g18kcal1.2g0.4g1g0.2g
Valittu annoskoko13g9kcal0.6g0.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g1.5g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546