Pizza

Tee tomaattikastike sipulista, tomaattimurskasta ja mausta maun mukaan (valkosipulia, basilikaa, oreganoa, meiramia, pippureita tms.) anna hautua puolisen tuntia.

Tee pizzapohja jauhoista, kuivahiivasta, öljystä, vedestä ja suolasta.

Anna kohota n. 30 min. Ruskista ja mausta maun mukaan jauheliha odottaessasi.

Kauli pizzapohja uunipellille ja lisää päälle tomaattikastike ja muut tykötarpeet, päälimmäiseksi juustoraaste.

Paista uunissa 225 astetta n. 20 min ja nauti.

Ei TODELLAKAAN kevyt ruoka, mutta erinomaisen hyvää :-p

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2.6g3.6kcal0.5g0g0.2g0g
Pizzasuikale (Atria), annos 100g2g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ananas, omassa liemessään 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Meetvursti 0.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, Oltermanni 33%, 8g siivu (Valio) laktoositon 1.3g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g48kcal2.6g3.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko13g24kcal1.3g1.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.7g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g181kcal9.8g13.5g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138113