Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Palvikinkku HK 3%0.8g0.8kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Atria kevyt Perhenakki2.3g3.8kcal0.2g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g29kcal0.8g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko13g15kcal0.4g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g110kcal3g10.5g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055