Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)10g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl1.5g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g26kcal1.4g3.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko13g13kcal0.7g1.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.4g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.3g14.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534