Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 9g13kcal1.5g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Korppujauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana26g43kcal3.2g0.4g3g0g
Valittu annoskoko13g22kcal1.6g0.2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g163kcal12.1g1.5g11.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230