Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 5.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g5kcal0.2g0.2g0g0.4g
Valittu annoskoko13g2kcal0.1g0.1g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g18kcal0.7g0.7g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743