Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g4.7g8kcal0.4g0.4g0.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g28kcal1g2.4g1.4g0g
Valittu annoskoko13g14kcal0.5g1.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.3g0.6g0.4g0g
Arvot/100g100g105kcal3.8g9g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583