Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 3.1g3.4kcal0.3g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Harissa 1 annos = 30 g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g23kcal1.6g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko13g12kcal0.8g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6g5.3g3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468