KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g6.3g8.8kcal1g0.2g0.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 3.8g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g3.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g33kcal2.4g3.6g1g0g
Valittu annoskoko13g17kcal1.2g1.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g8kcal0.6g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g125kcal9g13.4g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396